Main Menu

Home
Error
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
DAGBEELD (299) OMAR YASHRUTI

Welkom bij DAGBEELD - 2009, november 1 - "Belfast, Bombay Street"- Omar Yashruti. Beeld uit zijn serie "the North", geschoten tussen 2006 en 2009.

In de Perfect Exposure Gallery spotten we het werk van de Palestijns/Ierse fotograaf Omar Yashruti. Omar kwam in 2005 naar Noord-Ierland, het vaderland van zijn moeder, en begon daar met het fotograferen van de dagelijkse gang van zaken.

Zijn werk pakt treffend de ontwikkelingen bij de kop, die zich in Noord-Ierland afspelen tussen wegvallende grenzen, en de voortdurende scheiding van geloof, dagelijks leven en de moderne tijd.

Klik HIER voor meer "the North"-beelden van Omar Yashruti,  of bezoekt u zijn page op de Photoshelter website. Op zijn eigen website zijn portfolio uitgebreid met documentair werk uit Libanon, en het nachtleven.

© Omar Yashruti courtesy Perfect Exposure Gallery, Los Angeles

_________________________

Start elke DAG met een inspirerende afbeelding. Tips voor publicatie: mail to This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

DAGBEELD publiceert beeld, titel, maker en exposerende/publicerende/verkopende partij.

Klik voor onze agenda's op see/hear en foto evenementen of blader in onderstaande hoofdpagina's (next). Klik op See/hear voor alle voorgaande DAGBEELDEN.

 
<< Start < Prev 821 822 823 Next > End >>

Page 821 of 823
More Info
Content View Hits : 15149569
We have 81 guests online