Main Menu

Home
Boek: Green designed Kitchen & Dinning PDF  | Print |  E-mail

2009, mrt 28 - Een interessant boek voor liefhebbers van design en de keuken in al zijn bekoorlijkheden kwam deze week in een nieuwsbrief aan ons voorbij.

Bruil & van de Staaij mailde ons over dit boek, dat ongeveer vijftig producten van de fijnste kwaliteit keukendesign die binnen milieuvriendelijke ontwerpkaders passen, afbeeldt en beschrijft.

Het uitgangspunt van continuiteit als basis voor de keukeninrichting past goed bij de huidige beleving van het hedendaags ecologische besef. De keuken is immers al jaren niet alleen plek om de maaltijden te bereiden maar tevens het hart van het huis.

Vorig jaar beschreven we nog de expositie 'de Kunst van het Koken' in het Gents Designmuseum van de honderdjarige pannenfabriek Demeyere, een familiebedrijf dat al meerdere generaties pannen van stijlvol design en duurzaamheid produceert.

Kitchen & Dining beslaat bijna 170 pagina's met beschrijvingen van complete keuken-ontwerpen inclusief hun volledige inrichting. Met deze serie bewijst het boek dat een ecologisch verantwoorde levensopvatting en elegante stijlvolle ontwerpen elkaar niet uitsluiten.

Het boek kost slechts €32 en is dus bij de officiele vertegenwoordiger Bruil en van de Staaij te bestellen.

 
More Info