Main Menu

Home
11 manieren om in te zoomen in Photoshop PDF  | Print |  E-mail

2010, jan 15 - Handleidingen van software, en zeker die van Photoshop zijn al lang uitgebannen door workshops, seminars, tutorials, e-learning en de nieuwe bijbels - maar gelukkig zijn er soms nog steeds van die handigheidjes die je niet direct ergens meekrijgt.

En dan zijn er gelukkig altijd nog van die bijdehante bloggers die zo hun aardige input weten te geven - en wanneer we denken dat het functioneel kan zijn verspreiden wij graag zet bericht: Liefst elf verschillende manieren blijken er te zijn om met Adobe Photoshop CS4 in te zoomen, een niet gering voorkomende activiteit bij veel van onze lezers!

Zo is er natuurlijk de veelal bekende Z key? Minder bekend al misschien: Command + Spacebar? Evenals Command + or Command - works pretty well too.

The Graphic Mac blogger heeft onlangs voor de zoomfunctie van Adobe's supertool bij collega CreativeTechs aardig wat voor hem onbekende opties ook gevonden op diens 11 ways to Zoom in Photoshop CS.

Het is volgens hem zowie zo interessant om de site van CreativeTechs te bezoeken - volgens thegraphicmac vind je er uitstekende tips voor (Adobe's Creative Suite) apps!

 
More Info