Main Menu

Home
Papier "Dier" van Anna-Wili Highfield PDF  | Print |  E-mail

2011, aug 20 - Papier als basismateriaal voor sculpturisten en andere kunstenaars blijft ons altijd boeien, en vandaag tonen we van Anna-Wili Highfield een afbeelding van een nieuwsgierige Australische ekster.

De Australische Anna-Wili Highfield heeft de gave om de vogels op een zo lijkt het uit een video geplukt moment te kunnen 'bevriezen' en vervolgens enorm levensecht uit reeksen papiersnippers te construeren. Zo heeft ze een groot aantal vogelsoorten in volle vlucht in papier geboetseerd, maar zien we ook paarden in galop of een heerlijk luie reuzenpanda.

Deze ekster komt uit een heel assortiment aan buitengewoon realistisch vormgegeven vogels die we spotten op onze bron beautifuldecay.com . Voor nog meer papieren sculpturen maar ook prachtige dieren gebogen in koperdraad van Anna-Wili is haar website www.annawilihighfield.com absoluut de moeite waard, voor enkele andere inspirerende items over papieren kunst even doorklikken naar het DAGBEELD van Kris Trappeniers, dat van Weareflink of dat van Julia Brodskaya.

 

 
More Info