Main Menu

Home
DAGBEELD (1034) OLAFUR ELIASSON PDF  | Print |  E-mail
2011, dec 7 - Headquarters Kirk Kapital A/S - Olafur Eliasson (IJsl)

Over Olafur Eliasson is eigenlijk altijd wel iets indrukwekkends te melden, zo spotten we deze week op dezeen.com zijn ontwerp voor het hoofdkantoor voor Kirk Kapital A/S dat in Vejle in 2016 zal worden geopend.

Samen met de architecten Lundgaard & Tranberg en landschapsarchitectenbureau Vogt wordt overigens door Studio Olafur Eliasson gewerkt aan een masterplan voor het gehele havengebied van Vejle dat in 2016 gereed zou moeten zijn.

Meer van de beelden van het wat op een modern fort gelijkende ontwerp van Eliassson zijn te zien op de bijdrage op dezeen.com. Eerder publiceerde digEzine in juni een item over de 'permanente' regenboog die hij voor Aarhus mocht ontwerpen, en in april 2010 een ander project waarbij door Eliasson met een toen weer Japanse architect werd samengewerkt, 'Feelings are Facts'.

© Olafur Eliasson - met dank aan dezeen.com

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Start elke DAG met een inspirerende afbeelding. Tips voor publicatie: mail to This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

DAGBEELD publiceert beeld, titel, maker en exposerende/publicerende/verkopende partij.

Klik HIER voor onze SEE/HEAR agenda. Klik op See/hear voor de voorgaande DAGBEELDEN en blader in onderstaande hoofdpagina's of klik (next)

 
More Info