Main Menu

Home
Photo Book Club - een strak plan van Mack PDF  | Print |  E-mail

2013, december 12 - het image van de boekenclub is zo belegen dat ik eerst het berichtje over deze PhotoBook Club al gedelete had, maar gezien de betrokken fotografen bedacht ik me toch - even...

Als meer dan gemiddeld geïnteresseerd in fotoboeken vergaart de digEzine redactie er jaarlijks een aardig stapeltje bij - helaas tegenwoordig zelden als recensie-exemplaar dus of spontaan bij expositie-openingen, als vintage of ordinair in de ramsj.

Bij MACK, Engelse uitgever van mooie fotoboeken, appeleren ze via hun nieuwsbrief op slimme manier aan de verzameldrift van velen door als cadeau het lidmaatschap van de MACK Book Club 2014 te introduceren. De clubleden verkrijgen volgens het bericht met deze nieuwe opzet 15% korting op de retailprijzen, gratis toezending en bovendien gesigneerde eerste edities (if available).

De al geplande projecten van deze ambiteuze uitgever zijn met een interessant aantal fotografen zoals Guido Guidi, Bertien van Manen, Roe Ethridge, Luke Fowler, Collier Schorr, Paul Graham, Michael Schmidt, Ricardo Cases, Joachim Brohm, Robert Adams, Nick Waplington, Rosalind Solomon, Luigi Ghirri, Yto Barrada, Thomas Struth, Craigie Horsfield, Wendy Ewald en anderen.

Uitgevers van boeken, en in feite de gehele boekhandel maken moeilijke tijden door, daarom vinden we zo'n creatieve oplossing om het uitgeven van boeken door fotografen te waarborgen alleen al de moeite waard om te vermelden.

Er wordt door MACK geen lidmaatschapsbijdrage voor de fotoboekclub verlangd, alleen de overeenkomst dat er maandelijks een boek wordt aangeschaft, waarbij bij maanden met meerdere uitgegeven boeken een keuze wordt gegeven. Natuurlijk worden er voor de cadeauperiode ook vouchers door MACK uitgegeven - zodat je de zorg van het boeken opslaan in elk geval naar iemand anders kan doorschuiven...

Meer info via mackbooks.co.uk

 

 
More Info