skip to Main Content
Shoppen in Nederland

De 5 beste plekken om te shoppen in Nederland

Utrecht stad en Hoog Catharijne

Utrecht is een van de leukste steden om heerlijk te kunnen shoppen. Er zijn veel kleine winkeltjes maar ook grote winkelketen in Utrecht. En als het slecht weer is, kun je ook nog is overdekt shoppen in Hoog Catharijne. Dit is een overdekt winkelcentrum dat ook een parkeergarage bezit. Ideaal voor een dagje uit!

Designer Outlet in Roermond

In Roermond kun je luxe designer merken voor een lager prijsje kopen. Denk dan aan merken als Prada, Hugo Boss, Gucci en ga maar zo door. Dat is wel een keer wat anders dan in elke stad een beetje dezelfde winkels tegenkomen. Het fijne is dat voor elke portemonnee wel iets leuks te vinden is!

Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam

De Westfield Mall of The Netherlands is het grootste winkelcentrum van Nederland, geplaatst in Leidschendam. Het is erg makkelijk te bereiken en het parkeren is daar dan ook gratis. In de Westfield mall zijn heel veel leuke winkels te bezoeken en daarnaast zit er ook nog is een heerlijke versmarkt. Hier kun je verse broodjes, sushi, wat je maar wilt halen. Er staan genoeg tafeltjes en stoelen bij elke kraam dus hier kun je lekker tijdens je shopsessie even tot rust komen.

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam

In het Alexandrium Shopping Center heb je veel bekende winkels zitten. De echte shopaholic heeft hier dan ook veel keus! Het ligt dichtbij de stad Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Alexandrium heeft wel iets speciaals, het is namelijk ook een inspiratiepodia. Het is namelijk altijd mooi gedecoreerd door de meubelzaken in het winkelcentrum.

Batavia Stad Fashion Outlet

In Batavia Stad zijn ongeveer 150 winkels van merken met een hoge afprijzing. Het is een beetje te vergelijken met Roermond, alleen hier zijn het niet designer merken. Het zijn meer merken zoals Tommy Hilfiger, Converse etc. Het fijne aan Batavia Stad is dat het echt een ‘kleine’ stad is waar je komt. De auto’s mogen namelijk daar niet rijden, die staan geparkeerd naast de stadsmuren. Je mag hier ook gezellig samen met je hond shoppen. Het is best indrukwekkend om hier een keer geweest te zijn, de winkels zitten namelijk in een soort van schattige ‘huisjes’.

Back To Top